Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mesterpuds.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/Divi/functions.php on line 5492

Mesterpuds Facadesystem

Med et facadesystem, der er tilpasset det enkelte byggeri og som opfylder alle krav til brandsikkerhed, er Mesterpuds facadesystem med til at skabe tryghed i byggeriet og hjemmet.

Den bedste løsning til din facade

Mesterpuds facadesystem er egnet til facaderenovering såvel som til nybyggeri. Uanset din konstruktions vanskeligheder

Mesterpuds THERMO

Facadesystem Thermo

Mesterpuds THERMO er fremtidens facadeløsning, som nu er ved at vinde indpas i Danmark. Dette system opfylder de vigtigste egenskaber en moderne facade bør have; Isolering, æstetik og beskyttelse mod vind og vejr.

Ud over en indbygget facadeisolering er Mesterpuds THERMO yderst brandsikkert og diffusionsåbent, hvilket sikrer godt indeklima. Systemet har desuden en høj grad af fleksibilitet, idet man kan påføre en lang række overflader som for eksempel natursten, facadetegl, samt slutpudstyper i forskellige farver og strukturer.

Mesterpuds RENO

Facadesystem Reno

Når der ikke er brug for isolering i facaderenoveringen, er Mesterpuds RENO det naturlige valg. Med RENO får du de samme gode egenskaber som Mesterpuds THERMO indeholder, blot uden det isolerende lag.

Det armerede pudssystem har høj elasticitet. Systemet indeholder puds med to forskellige fibre samt et lag stærkt glasfibervæv. Mesterpuds RENO er blandt andet designet til at undgå revner i facaden, en skade man ofte ser på ældre bygninger med pudsede facader uden armering.

Mesterpuds STENO

Facadesystem Steno

Mesterpuds STENO er et nyskabende facadesystem, som giver dig mulighed for at omdanne en eksisterende facade til en flot murstensfacade, hurtigt, nemt og uden at skulle mure facaden op fra bunden. Den primære komponent i systemet er den flade (ægte) mursten, som nemt monteres direkte på Mesterpuds THERMO og RENO.