Op til messen:

At tage på messe er altid en spændende affære. Der er mange ting, der skal gå op i en større enhed. Først kommer planlægningen og kreativiteten i spil. Design af stand, udvælgelse af produkter, der skal præsenteres og personalehåndtering. Derefter begynder ræset med indkøb af materialer, praktiske opgaver i forhold til venue og messeudbyder og produktion af materialer til standen.

Alt går sjældent op i en større enhed og ændringer må implementeres undervejs. Bygg & VVS-mässan Syd 2017 var ingen undtagelse. I Mesterpuds har hver mand kæmpet, for at vi kunne blive klar til to givende dage på messe i Malmö.
– Og det lykkedes.
Onsdag morgen den 26. april stod vores produktchef og undertegnede (marketing og salgs-manager) forventningsfulde klar.

Bygg og vvs messe syd

Under messen:

De to dage, messen strakte sig over, bød på gensyn med gamle venner i branchen, en udvidelse af kontakter i netværket, præsentationer af vores produkter til forhåbentlig fremtidige kunder og ømme fødder.

Bygg og vvs messe syd

 

 

 

 

 

Hornsleth x Mesterpuds projektet sendte mange nysgerrige vores vej. Der blev taget billeder, selfies og som et af de få værker, man rent faktisk må røre ved, pillet en masse.

Til trods for overraskende få gæster på messen, fik vi mulighed for at gense og møde gamle venner og netværk, hvilket altid er en stor fornøjelse.

Næste gang:

At tage på messe er, som nævnt, altid en spændende affære. Det er et stort indhuk i marketingsbudgettet, og som med så mange andre ting, skal alt gå op i en større enhed for at det bliver en gennemgående succes.

Efter to intensive dage og ben, der brokker sig, hver gang de skal lave noget, kan vi se tilbage på en messe, der har givet os erfaringer om forbedringer og successer.

Næste messe-stop bliver Nordbygg 2018. Håber vi ses.

1931668-1-logo