Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mesterpuds.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/Divi/functions.php on line 5492

Nyheder

DIY Plugs – Undgå kuldebroer

Klarede du opsætning af din isolering? Fremragende. Nu skal vi så sammen tage næste skridt. Denne gang skal vi kigge på den korrekte fastgørelse af din facadeisolering med plugs.

Klar? Det første du skal have fat i er Fischer Termoz CS8, der er super god og alsidig til mekanisk fastgørelse med plugs.  Fundet den? Godt.

Så trykker du play på videoen, og ser hvordan du monterer Ficher Termox CS8 med et specialværktøj for at undersænke den. Herefter lukker du med en mineraluldsrondel, så du undgår kuldebroer.

Fischer Termoz har en anden fordel, som du må se videoen for at finde ud af. Vi kan dog afsløre, at det kan være vind- og vægtpåvirker.

Huske regler:

Tre gode huske regler:
– Fire plugs per m2.
– To styk per hele isoleringsplade.
– Aldrig have en isoleringsplade uden plugs.

Færdig? Så kan du velfortjent tage plads i sofaen og nyde, at du i fremtiden undgår kuldebroer, og dermed får et bedre og sundere indeklima.

DIY Limning af isolering – Klæbemetoder

Hvis vi siger opsætning af isolering. Så tænker du måske ”Ja. Jeg må hellere ringe til en, der kan gøre det for mig”. Det er dog slet ikke nødvendigt. Spar pengene og se i stedet denne korte video, hvor vi giver dig en hjælpende hånd, så du selv kan stå for opsætningen af din isolering.

Stadig ikke overbevist? Så lad os forklare dig det meget enkelt. Du skal kun finde ud af en enkelt ting. Hvilken af de to klæbemetoder, som du blive præsenteret for i denne video, skal du bruge?

1. Punkt/rende-klæbemetoden.

  • Hvis du har en skæv væg, der skal gøres lige. Giver et pænt og jævnt resultat.

2. Fuldklæbning med en tandspartel.

  • Du har ikke brug for mekanisk fastgørelse. Bruges på lamelisolering eller på polystyren, hvor du har et gribende og bærende underlag.

Når du har fundet ud af, hvilken af disse klæbemetoder, der passer til din isolering, så er du allerede godt i gang.

Nu skal du blot se videoen og få de sidste tips og tricks, så du uden problemer kan få sat din isolering op.

Husk! Der er intet mere tilfredsstillende end at fortælle vennerne over en kold øl, at du helt selv har stået for opsætningen af din isolering.

Lykkedes det for dig? Selvfølgelig! Skriv gerne en kommentar eller send et billede af din flotte isolering.

DIY Afdækning af vinduer – Selvklæbende afdækningsfolie

Har du endelig taget dig sammen til at begynde din facadeisolering? Fremragende.

Det allerførste du skal have gjort er at få afdækket dine vinduer. Dette gør du med hjælp fra MesterPuds selvklæbende afdækningsfolie.

MesterPuds selvklæbende afdækningsfolie brænder ikke fast på dine vinduer.

Så det er bare at gå igang med at se denne video, så du kan få et par gode tricks til, hvordan du afdækker dine vinduer bedst muligt.

Fået klargjort dine vinduer? Fantastisk. Så er du klar til næste skridt i forbindelse med din facadeisolering.

Mesterpuds på Bygg & VVS messe i Malmö

Mesterpuds på Bygg & VVS messe i Malmö

Op til messen:

At tage på messe er altid en spændende affære. Der er mange ting, der skal gå op i en større enhed. Først kommer planlægningen og kreativiteten i spil. Design af stand, udvælgelse af produkter, der skal præsenteres og personalehåndtering. Derefter begynder ræset med indkøb af materialer, praktiske opgaver i forhold til venue og messeudbyder og produktion af materialer til standen.

Alt går sjældent op i en større enhed og ændringer må implementeres undervejs. Bygg & VVS-mässan Syd 2017 var ingen undtagelse. I Mesterpuds har hver mand kæmpet, for at vi kunne blive klar til to givende dage på messe i Malmö.
– Og det lykkedes.
Onsdag morgen den 26. april stod vores produktchef og undertegnede (marketing og salgs-manager) forventningsfulde klar.

Bygg og vvs messe syd

Under messen:

De to dage, messen strakte sig over, bød på gensyn med gamle venner i branchen, en udvidelse af kontakter i netværket, præsentationer af vores produkter til forhåbentlig fremtidige kunder og ømme fødder.

Bygg og vvs messe syd

 

 

 

 

 

Hornsleth x Mesterpuds projektet sendte mange nysgerrige vores vej. Der blev taget billeder, selfies og som et af de få værker, man rent faktisk må røre ved, pillet en masse.

Til trods for overraskende få gæster på messen, fik vi mulighed for at gense og møde gamle venner og netværk, hvilket altid er en stor fornøjelse.

Næste gang:

At tage på messe er, som nævnt, altid en spændende affære. Det er et stort indhuk i marketingsbudgettet, og som med så mange andre ting, skal alt gå op i en større enhed for at det bliver en gennemgående succes.

Efter to intensive dage og ben, der brokker sig, hver gang de skal lave noget, kan vi se tilbage på en messe, der har givet os erfaringer om forbedringer og successer.

Næste messe-stop bliver Nordbygg 2018. Håber vi ses.

1931668-1-logo

 

Bygg & VVS messe i Malmö 26.-27. april

Invitation til Bygg & VVS-messe

Klik og registrer dig her 

Den 26. og 27. april deltager Mesterpuds i Bygg & VVS-mässan Syd i Malmø. I den forbindelse vil vi gerne give dig mulighed for at møde nogle af branchens bedste folk og leverandører, opleve de seneste nyheder og blive inspireret og klogere af foredragsholderne i seminarprogrammet.

Tag et smut over broen og bliv præsenteret for den nye række af produkter i vores sortiment, oplev frugten af vores samarbejde med kunstneren Hornsleth og tag en snak med vores repræsentanter om dit næste projekt.

Hornsleth mosaikpuds

 

 

 

 

Du finder Mesterpuds i stand C00.

Følg dette link og registrer dig. Så får du gratis entre og adgang til alle messens herligheder.

I løbet af de to dage messen varer vil flere interessante talere få orde og tale om blandt andet holdbarhed, fremtidens arkitektur og arbejdsmiljø.

Du kan se hvilke talere, der vil gøre dig klogere, inspireret og underholdt og følge med i programmet ved at klikke her.

Hvor og hvornår:

Vi ses på den anden side af Øresund den:

26. april: 09.00-18.00

27. april: 08.00-16.00

Adresse: Malmömässan, Mässgatan 6, 215 32 Malmö.

For yderligere information om messen og de deltagende tryk her.

Bygg og vvs messe

Teglskaller

Teglskaller den nye mursten

Teglskaller pryder stadig flere og flere danske hjem og bygninger. Mange arkitekter er faldet for den tynde mursten, som optager mindre plads, men har samme gode egenskaber som murstenen, når det gælder vedligeholdelse og beskyttelse. Så ulven kommer fortsat ikke ind, uanset, hvor meget den puster og pruster.
Tilbage i 1600-tallet kom de første byggerier i sten – de såkaldte munkesten. Af disse byggede man kirker, forsvarsværker og slotte, som derved i større stil kunne modstå bål og brand. Sidenhen blev teglstenen mindre og alt mere et hvermandseje, som huse og hjem blev bygget i. Løbende udviklede teglstenen sig til at blive den i dag traditionelle mursten, som i mange år var basen for boligbyggeri i Danmark uden en større udvikling eller ændring.

tegl produktion

Udviklingen rammer igen

Efter mange års stagnation for udviklingen af murstenen, bliver teglskallen præsenteret for markedet. De stadig hårdere påbud om lysindfald og isoleringseffekt presser producenterne til at komme op med et smallere alternativ til den traditionelle musten, teglskallen. Denne gang kan producenterne dog ikke læne sig tilbage og nyde endnu 50 år med ro i sindet, konkurrencen øges og der bliver kamp om markedsandelene. Dette resulterer i, at der begynder at tænkes i nye baner når det gælder design, form, farve og sammensætninger, hvilket er kræs for arkitekten og den stilbevidste husbygger.

Designet i første række

Ikke nok med, at der som standard tilbydes teglskaller i flere formater og design. Hos Feldhaus har du ligeledes mulighed for, ved større byggerier at designe din helt egen teglskal, så du opnår et unikt og personligt udtryk. Ud kommer de traditionelle mursten og ind kommer muligheden for at tænke design og funktionalitet i samme sætning.
Er det så slut med den traditionelle mursten tænker du måske?
Det er svært at forudse, men en ting er sikkert. Der er en rørelse i markedet, som kræver, at producenterne hopper op fra stolen og tænker anderledes og kreativt, hvis de ønsker at imødekomme lovkravenes rammer og arkitekternes hungren efter unikke alternativer.

Teglskaller

Læs mere om MesterPuds teglskaller i vores katalog her 

Sprøjtepistol

Sprøjtepistol – vejen til et flottere resultat

Hvis jeg siger slutpuds tænker du måske som murer;

  • Super nemt at arbejde med
  • Resultatet stemmer ofte overens med kundens forventninger
  • Tager næsten ingen tid eller hænder at udføre

Eller..? Måske tænker du i virkeligheden på pudssamlinger, krævende arbejdsstrukturer og kunder, der altid kan finde fejl og mangler.

Det skal siges, at slutpuds er en billigere løsning og kan give et super flot slutresultat. Specielt med en lille smule hjælp.
Hos MesterPuds vil vi gerne løfte sløret for et værktøj, som vil garantere dig et lettere arbejde og bedre forhold for et godt resultat. Og tilfredse kunder.

Sprøjtepistol

Sprøjtepistolen er den hjælpende hånd, du måske ikke kender til, men i hvert fald burde.

I denne video viser Ole, vores produktchef hos MesterPuds, hvordan du kommer igang med sprøjtepistolen og hvad, det kan betyde for dit stykke arbejde. Ikke mindst når det gælder reparationer.

Sprøjtepistol

Hos MesterPuds vil vi gerne give dig de absolut bedste betingelser for et flot resultat.

Du har derfor mulighed for at kontakte os, hvis du ønsker en introduktionstime i sprøjtepistolen sammen med dit køb.

Kontakt os her ◁◁

Så er du et skridt nærmere en flot pudset facade.

Facadesystem

Mesterpuds Facadesystem

Med et facadesystem, der er tilpasset det enkelte byggeri og som opfylder alle krav til brandsikkerhed, er Mesterpuds facadesystem med til at skabe tryghed i byggeriet og hjemmet.

Den bedste løsning til din facade

Mesterpuds facadesystem er egnet til facaderenovering såvel som til nybyggeri. Uanset din konstruktions vanskeligheder

Mesterpuds THERMO

Facadesystem Thermo

Mesterpuds THERMO er fremtidens facadeløsning, som nu er ved at vinde indpas i Danmark. Dette system opfylder de vigtigste egenskaber en moderne facade bør have; Isolering, æstetik og beskyttelse mod vind og vejr.

Ud over en indbygget facadeisolering er Mesterpuds THERMO yderst brandsikkert og diffusionsåbent, hvilket sikrer godt indeklima. Systemet har desuden en høj grad af fleksibilitet, idet man kan påføre en lang række overflader som for eksempel natursten, facadetegl, samt slutpudstyper i forskellige farver og strukturer.

Mesterpuds RENO

Facadesystem Reno

Når der ikke er brug for isolering i facaderenoveringen, er Mesterpuds RENO det naturlige valg. Med RENO får du de samme gode egenskaber som Mesterpuds THERMO indeholder, blot uden det isolerende lag.

Det armerede pudssystem har høj elasticitet. Systemet indeholder puds med to forskellige fibre samt et lag stærkt glasfibervæv. Mesterpuds RENO er blandt andet designet til at undgå revner i facaden, en skade man ofte ser på ældre bygninger med pudsede facader uden armering.

Mesterpuds STENO

Facadesystem Steno

Mesterpuds STENO er et nyskabende facadesystem, som giver dig mulighed for at omdanne en eksisterende facade til en flot murstensfacade, hurtigt, nemt og uden at skulle mure facaden op fra bunden. Den primære komponent i systemet er den flade (ægte) mursten, som nemt monteres direkte på Mesterpuds THERMO og RENO.