MesterPuds RENO

,
Facadesystem uden isolering

MesterPuds RENO

Facadesystem uden isolering, MesterPuds RENO, er et alsidigt og særdeles slidstærkt facadesystem, som kan anvendes både til nybyggeri og renovering.

Når der ikke er brug for isolering i facaderenoveringen, er Mesterpuds RENO det naturlige valg. Med RENO får du de samme gode egenskaber som MesterPuds THERMO er kendetegnet ved, blot uden det isolerende lag.

Det armerede facadesystem har høj elasticitet. Facadesystemet indeholder puds med to forskellige fibre samt et lag stærkt glasfibervæv. MesterPuds RENO er blandt andet designet så du undgår revner i facaden, en skade man ofte ser på ældre bygninger med pudsede facader uden armering.

Fordele ved RENO, et facadesystem uden isolering:

  • Diffusionsåbent
  • Selvbærende
  • Fleksibelt

Med MesterPuds RENO opnår du en høj valgfrihed i forhold til udseende. Armeringspudsen kan dekoreres med en lang række forskellige malinger og pudstyper, og kun fantasien sætter grænser for valg af farver og struktur.

Facadesystemet MesterPuds RENO er fremstillet af miljøvenlige materialer og er konstrueret som en langtidsholdbar facadeløsning, med øje på både fremtoning og effektivitet.

Færdigheder

Indsendt den

6. september 2016