MesterPuds STENO

facadesystem med teglskaller

MesterPuds STENO

Facadesystem med teglskaller, MesterPuds STENO, er fremtidens svar på den klassiske murstensfacade. Denne innovative facadeløsning giver næsten uendelige muligheder for at skabe en æstetisk murstensfacade med et moderne strøg.

MesterPuds STENO er et nyskabende facadesystem med teglskaller, som giver dig mulighed for at omdanne en eksisterende facade til en flot murstensfacade, hurtigt, nemt og uden at skulle mure facaden op fra bunden.
Den primære komponent i systemet er den flade (ægte) mursten, som nemt monteres direkte på MesterPuds THERMO, RENO eller ISOVENT (med underliggende plade).

Fordele ved facadesystem med teglskaller:

Trods den lille tykkelse yder facadestenene stadig stor beskyttelse mod vind og vejr. traditionelle facader vil jævnligt have behov for renovering, maling m.v. Vælger du MesterPuds STENO får du en facadeløsning, som ikke kræver efterbehandling og er totalt vedligeholdelsesfri.
MesterPuds STENO er lige så anvendelig på renoveringer af facader, som ved nybyggeri. Facadesystemet kan give gamle facader nyt liv og markant øge værdien af en bygning.

Det kreative valg:

Ud over at være nem at arbejde med og simpel at montere, giver MesterPuds STENO dig en overvældende frihed, når du skal vælge design. Der findes over 200 forskellige teglskaller med forskellige farver og strukturer. Ønsker du at kombinere forskellige teglskaller er dette også muligt.
Ved større projekter har arkitekten mulighed for, selv at designe teglskallerne efter egen præference i forhold til struktur, farve og størrelse.
Med de mange muligheder for kombinationer og mønstre, har du rig mulighed for, at skabe et design, der afviger i mindre eller større grad fra den klassiske murstensfacade. Kun fantasien sætter grænser.

Inde som ude:

Facadesystemet MesterPuds STENO er ligeså anvendeligt inde som ude. MesterPuds STENO er en enestående løsning, når der skal laves indendørs projekter som den populære New Yorker væg og et alternative klinker.
Ønsker du en nem opfriskning af éntre, reception, stue, køkken eller andre rum i dit hjem eller forretning er MesterPuds STENO det oplagte valg.

Med facadesystem MesterPuds STENO får du de absolut bedste betingelser for, at lade fantasien løbe og kreativiteten sejre. De mange muligheder og æstetiske udtryk giver dig mulighed for, at sætte dit eget personlige præg på dit hjem eller din forretning.

Færdigheder

Indsendt den

6. september 2016